Rioyo

sopo wae sing gawe seneng atine dewe

lan golek akeh sisiane lan kiwo tengene

kang nandang loro, lan keluwen, lan paceklik

bakalan keno azap lan murkane gusti murbengdumadi

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: