Rioyo

sopo wae sing gawe seneng atine dewe

lan golek akeh sisiane lan kiwo tengene

kang nandang loro, lan keluwen, lan paceklik

bakalan keno azap lan murkane gusti murbengdumadi

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: