Kereto Kencono

Ono kereto iku mau tunggangan Ratu utowo titisanku
kok malah di tunggangi Cantrike, sing kudune di jomplangke
yen sing nunggangi Ratu Utowo titisanku kui sing iso nyekel
Abang, Ijo, Putih, Ireng, Birune Negoro sing bakalan nggawa
Negoro Gemah Ripah Lohjinawi, malah di sepelekake
 
Lakuku koyo angin Lakonku biso ndadekake
Abang, Ijo, Kuning, Ireng, Putih ing Ndonyo
Yen ono perang brontoyudo golekono aku
Aku Manjing ono ing getihku Sing ono
Hubungane marang Guo garboku
yo iku aku sing biso nylametake kahanan iku
Nanging bocah iku durung ngerti isine ndonyo
Amargo isih cilik Nanging iku sing biso nggawe 
gebyare ndonyo Lan sak panunggalane
 
 
 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: